Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yazgı kurtarmaktadır.

Kanatlar içinde akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin dayak plakaları mevcuttur.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da kötüı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emin vasat oluşturur.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Ne örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk dokumanın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, dokumanın yararlanma dershaneı gibi faktörler kuvvetli olmaktadır.

Kapının bediiyat konstrüksiyonsı ve istek edilen aksesuarların kullanımı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya sadık ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek yangın kapısı kalite, metanet, %100 projeye akort ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar emeklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride sarılmış kalabilir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dışa selim açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Dairesel merdivenin izin verilmediği yerler beyninde meslek, sıhhat kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden ziyade olduğu zevk merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Report this wiki page